Font Freestyle Script nyaéta dirancang ku Martin Wait di 1981. Vérsi kandel ti Freestyle Script éta dirancang taun 1986. Adobe, ITC jeung Letraset nyaéta penerbit ti Freestyle Script. Ieu sakumna mibanda 4 versi: Regular, Bold, SH Reg Alt, jeung SB Reg Alt.[1]

Freestyle Script

RujukanÉdit

  1. "Freestyle Script Font Family". Fonts.com. Diakses tanggal 14 Desember 2017.