Buka ménu utama

Gabungan Hasang, Barus, Tapanuli Tengah

Gabungan Hasang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Barus, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gabungan Hasang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanBarus

Citakan:Barus, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg