Buka ménu utama

Wikipedia β

Gambar:Inv-Icon tools.png

Inv-Icon_tools.png(150 × 150 piksel, ukuran koropak: 18 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna[édit]

Pedaran

c'est juste l'inverse de Image:Icon_tools.svg

Titimangsa
Sumber commons
Pangarang
Versi lainnya

Icon tools.svg

Lisénsi[édit]

GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons
atribusi BabagiSarupa
Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.
Label lisensi ini ditambahkan pada berkas sebagai bagian dari pemutakhiran lisensi GFDL.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari13 Pébruari 2008 19.10'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 13 Pébruari 2008 19.10150 × 150 (18 KB)Cyrildemont~commonswiki{{Information |Description=c'est juste l'inverse de Image:Icon_tools.svg |Source= commons |Date= |Author= |Permission= |other_versions=Image:Icon_tools.svg }}

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Métadata