Buka ménu utama

Gambar:Text-x-generic with pencil-2.svg

Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 61 × 61 piksel, ukuranana 19 KB)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
English: Writing icon.
English: An icon derived from the Tango! set.
Titimangsa (UTC)
Sumber
Pangarang
SVG genesis
Inkscape-yes.svg
This vector image was created with Inkscape.


Applications-graphics.svg
This is a retouched picture, which means that it has been digitally altered from its original version. Modifications: combining the pencil and the circle. The original can be viewed here: Text-x-generic with pencil.svg. Modifications made by Dodoïste.


w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Log pengunggahan asli[édit]

This image is a derivative work of the following images:

  • File:HSVissteduatt.svg licensed with Cc-by-sa-3.0, GFDL
    • 2008-12-18T14:58:58Z Jsdo1980 156x156 (8729 Bytes) == Summary == {{Information |Description={{en|1=Did you know?}} |Source=Own work by uploader |Author=[[User:Jsdo1980|Jsdo1980]] |Date=2008-12-18 |Permission= |other_versions= }} [[Category:Swedish Wikipedia]] == [[Commons:C
    • 2008-12-18T06:13:04Z Jsdo1980 156x156 (10355 Bytes) {{Information |Description={{en|1=Did you know?}} |Source=Own work by uploader |Author=[[User:Jsdo1980|Jsdo1980]] |Date=2008-12-18 |Permission= |other_versions= }} [[Category:Swedish Wikipedia]]
  • File:Text-x-generic_with_pencil.svg licensed with Cc-by-sa-2.5
    • 2007-12-23T04:10:57Z Rocket000 48x48 (18361 Bytes) fixed shadow
    • 2007-11-29T23:46:08Z Father Goose 48x48 (36337 Bytes) {{information |Description={{en|An icon derived from the ''[http://tango.freedesktop.org/Tango_Desktop_Project Tango!]'' set.}} |Source=[[:Image:Edit-find-replace.svg]] minus the magnifying glass. |Date=29 November 2007 |Auth

Uploaded with derivativeFX

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari2 Oktober 2009 02.35'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 2 Oktober 2009 02.3561 × 61 (19 KB)Dodoïstecleanup
1 Oktober 2009 22.46'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 1 Oktober 2009 22.4660 × 60 (18 KB)Dodoïste{{Information |Description={{en|1=Did you know?}}{{en|An icon derived from the ''[http://tango.freedesktop.org/Tango_Desktop_Project Tango!]'' set.}} |Source=*File:HSVissteduatt.svg *File:Text-x-generic_with_pencil.svg |Date=2009-10-01 22:45 (

Kaca ieu 2 numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.