Buka ménu utama

Gandawesi, Ligung, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Gandawesi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ligung, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gandawesi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanLigung




Gnome-home.svg