Garut Kota, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia

Garut nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Garut Kota
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténGarut
Lega27,71 Kilométer pasagi
Pangeusi118.147
Kapadetan4.292,56 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.05.01
Désa/kalurahan11