Buka ménu utama

Garut Kota, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia


Garut nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Garut Kota

Peta lokasi Kacamatan Garut Kota
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Garut
Camat Dra.Adji Sukarmaji
Lega 27,71 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan 4.292,56 jiwa/km²
Kalurahan/désa 11


 t·s·é 

Kabupatén Garut, Jawa Barat

Lambang Garut.gif

Kacamatan: Banjarwangi | Banyuresmi | Bayongbong | Balubur Limbangan | Bungbulang | Caringin | Cibalong | Cibatu | Cibiuk | Cigedug | Cihurip | Cikajang | Cikelét | Cilawu | Ciséwu | Cisompét | Cisurupan | Garut Kota | Kadungora | Karangpawitan | Karangtengah | Kersamanah | Lélés | Leuwigoong | Malangbong | Mekarmukti | Pakénjéng | Pameungpeuk | Pamulihan | Pangatikan | Pasirwangi | Peundeuy | Samarang | Selaawi | Singajaya | Sucinaraja | Sukaresmi | Sukawening | Talégong | Tarogong Kalér | Tarogong Kidul | Wanaraja




Nuvola filesystems folder home.png