Buka ménu utama

Glee Siblah nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Woyla, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Glee Siblah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanWoyla

Citakan:Woyla, Aceh Barat


Gnome-home.svg