Buka ménu utama

Hantara, Kuningan

kacamatan di kabupatèn Kuningan, Indonèsia


Hantara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Hantara

Peta lokasi Kacamatan Hantara
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Eusi

Wates WilayahÉdit

  • Béh kulon Cidogdog
  • Béh wétan Balékambang
  • Béh kalér Cibaréngkok
  • Béh kidul Pasir Manik

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit

Kol Bak (mobil bak terbuka), andong (delman), Angkutan Pedésaan


 t·s·é 

Kabupatén Kuningan, Jawa Barat

 

Kacamatan: Ciawigebang | Cibeureum | Cibingbin | Cidahu | Cigandamekar | Cigugur | Cilebak | Cilimus | Cimahi | Ciniru | Cipicung | Ciwaru | Darma | Garawangi | Hantara | Jalaksana | Japara | Kadugedé | Kalimanggis | Karangkancana | Kramatmulya | Kuningan | Lebakwangi | Luragung | Malébér | Mandirancan | Nusahérang | Pancalang | Pasawahan | Selajambé | Sindangagung | Subang