Hitachi, Ltd (株式会社日立製作所 Kabushiki-gaisha Hitachi Seisakusho?) (TYO: 6501, NYSEHIT) nyaéta hiji pausahaan global Jepang nu kantor puseurna aya di Marunouchi Itchome, Chiyoda, Tokyo, Jepang. Pausahaan ieu mangrupa indung tina Hitachi Group (Hitachi Gurupu).

Hitachi, Ltd
Hitachi Logo.svg
TipePublic (TYO: 6501 NYSEHIT)
Ngadeg1910
Kantor puseurMarunouchi-1, Chiyoda, Tokyo,
Bandéra Jepang Jepang
Inohong konciHiroaki Nakanishi, Présidén
Industrikonglomerat industri
Produkmesin industri, pembangkit daya, sistim informasi, elektronika, bahan, jasa finansial
PanghasilanGreen Arrow Up Darker.svg ¥10,248 miliar (2007)
Karyawan384,444 (2007)
SloganInspire the Next
Ramatlokawww.hitachi.com

Dina daptar Forbes Global 2000 taun 2007, Hitachi aya dina rengking ka- 371.

RujukanÉdit

Tempo ogeÉdit

Tumbu luarÉdit