Jujutan kaca

21 Désémber 2016

7 Maret 2013

6 Juni 2012

12 Pébruari 2012

25 Nopémber 2011

25 Maret 2011

27 Juli 2010

12 Nopémber 2009

2 Méi 2009

10 Désémber 2008

12 Maret 2008

26 Pébruari 2008

10 Désémber 2007

27 Séptémber 2007

5 Séptémber 2007

20 Juli 2007

19 Méi 2007

13 Désémber 2006

28 Nopémber 2006

31 Agustus 2006

6 Juli 2006

22 Méi 2006

7 April 2006

22 Maret 2006

16 Pébruari 2006

31 Oktober 2005

3 Maret 2005

24 Désémber 2004