Jujutan kaca

14 Pébruari 2017

23 Méi 2016

18 Désémber 2015

16 Séptémber 2014

7 Maret 2013

16 Pébruari 2013

4 Séptémber 2012

28 Agustus 2012

8 Juni 2012

10 Pébruari 2012

12 Januari 2012

23 Désémber 2011

4 Oktober 2011

25 Séptémber 2011

31 Agustus 2011

26 Maret 2011

3 Pébruari 2011

11 Désémber 2010

2 Nopémber 2010

4 Oktober 2010

17 Agustus 2010

15 Juni 2010

25 Méi 2010

19 Méi 2010

1 Maret 2010

6 Pébruari 2010

17 Désémber 2009

13 Nopémber 2009

15 Nopémber 2008

22 Oktober 2008

13 Oktober 2008

17 Séptémber 2008

6 Séptémber 2008

1 Séptémber 2008

21 Agustus 2008

6 Agustus 2008

5 Agustus 2008

16 Juli 2008

9 Juni 2008

17 Januari 2007

15 Juni 2006

15 Méi 2006

22 Maret 2006

14 Pébruari 2006