Jujutan kaca

19 April 2017

30 Maret 2017

28 Pébruari 2017

27 Januari 2017

8 Méi 2015

7 Maret 2013

6 Januari 2013

8 Désémber 2012

17 Séptémber 2012

7 April 2012

10 Désémber 2011

6 Nopémber 2011

7 Oktober 2011

7 Séptémber 2011

2 Séptémber 2011

19 Juli 2011

30 Méi 2011

1 Méi 2011

14 Januari 2011

25 Désémber 2010

27 Séptémber 2010

12 Agustus 2010

26 Juli 2010

23 Juli 2010

24 Maret 2010

4 Maret 2010

6 Pébruari 2010

23 Januari 2010

30 Désémber 2009

11 Désémber 2009

10 Désémber 2009

4 Désémber 2009

29 Nopémber 2009

26 Oktober 2009

2 Oktober 2009

1 Oktober 2009

14 Séptémber 2009

19 Agustus 2009

24 Juli 2009

22 Juni 2009

16 Méi 2009

5 Méi 2009

12 Maret 2009

1 Pébruari 2009

16 Januari 2009

23 Désémber 2008

3 Séptémber 2008

1 Séptémber 2008

7 Juli 2008

leuwih heubeul 50