Béda révisi "Wikipedia:Sawala"

 
Sacara umum, urang marios heula tina kamus perkawis kecap rundayan anu dirunday ku 'ka--an' sareng 'pa--an', parantos dimaknaan sacara husus atanapi henteu. Upami parantos dimaknaan sacara husus, urang teu tiasa nganggo deui. -- [[Pamaké:DiN|DiN]] 19:50, 8 Désémber 2007 (UTC)
 
:Nya mangga atuh ''samentawia mah'' ti ayeuna ka payun diperhatoskeun, upami mendakan nu tos diserat tapi kirang merenah didiskusikeun deui atanapi mangga langsung digentos wae ka nu langkung merenah. Mudah-mudahan ka payunna aya kecap rundayan dina basa urang kanggo proses, supados pola urang jelas. Nuhun kana ''pencerahannana'', yu ah ngedit deui--[[Pamaké:Mssetiadi|Tedi]] 09:52, 9 Désémber 2007 (UTC)
 
==Elektrik vs Listrik==
23.351

éditan