Béda révisi "Tanjungsari, Leuwimunding, Majalengka"

m
m (remove kat pagename)
 
{{kotakinfo Kalurahan
| nami = Tanjungsari
[[Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Majalengka|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Kalurahan/désa di Leuwimunding, Majalengka|{{PAGENAME}}]]
 
[[id:Tanjungsari, Leuwimunding, Majalengka]]
7.441

éditan