Béda révisi "Multimedia Home Platform"

m
taya kamandang éditan
m
'''Multimedia Home Platform''' (DVB-MHP) nyaeta hiji [[standardisasi|standar]] sistim [[middleware]] mukabebas nu dirancang ku proyek [[DVB]] keur televisi digital interaktif. MHP ngidinan ditarima jeung dijalankeunnana aplikasi dumasar [[Java (basa program)|Java]] interaktif dina hiji set TV. Aplikasi [[TV interaktif]] bisa dikirim kana saluran siaran, babarengan jeung ''stream'' audio katut video. Aplikasi ieu contona bisa mangrupa jasa informasi, ''game'', ''voting'' interaktif, surelek, SMS atawa keur balanja. Keur sakabaeh aplikasi interaktif diperlukeun hiji saluran tambahan keur balik deui.
 
== Sumebarna ==
23.343

éditan