Béda révisi "Port Numbay"

54 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Kaca anyar: Dayeuh Jayapura nyaéta ibukota propinsi Papua, Indonésia. Dayeuh ieu mangrupa ibukota propinsi anu perenahna pang wétan di Indonésia. Dayeuh anu éndah ieu perenahna di teluk Jayapur...)
 
Dayeuh Jayapura nyaéta [[ibukota]] [[propinsi]] [[Papua]], [[Indonésia]]. Dayeuh ieu mangrupa ibukota propinsi anu perenahna pang wétan di Indonésia. Dayeuh anu éndah ieu perenahna di teluk[[Teluk Jayapura]]. Saméméhna dayeuh ieu kungsi ngaranna Hollandia, tuluy [[Soekarnopura]]. Dayeuh ieu ngabogaan lega wewengkon 9,4 km2 sarta berpenduduk saloba 172.723 jiwa (2000). Dayeuh Jayapura ogé kungsi ngaranna [[Port Numbay]].
 
[[Kategori:Indonésia]]
92

éditan