Béda révisi "Port Numbay"

17 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
m
{{stub}}
m ({{stub}})
Dayeuh '''Jayapura''' nyaéta [[ibukota]] [[propinsi]] [[Papua]], [[Indonésia]]. Dayeuh ieu mangrupa ibukota propinsi anu perenahna pang wétan di Indonésia. Dayeuh anu éndah ieu perenahna di [[Teluk Jayapura]]. Saméméhna dayeuh ieu kungsi ngaranna ''Hollandia'', tuluy [[''Soekarnopura]]''. Dayeuh ieu ngabogaan lega wewengkon 9,4 km2 sarta berpendudukpendudukna saloba 172.723 jiwa (2000). Dayeuh Jayapura ogé kungsi ngaranna [[Port Numbay]].
{{stub}}
 
[[Kategori:Indonésia]]
12.294

éditan