Béda révisi "Port Numbay"

305 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
m
iwk
m ({{stub}})
m (iwk)
Dayeuh '''Jayapura''' nyaéta [[ibukota]] [[propinsi]] [[Papua]], [[Indonésia]]. Dayeuh ieu mangrupa ibukota propinsi anu perenahna pang wétan di Indonésia. Dayeuh anu éndah ieu perenahna di [[Teluk Jayapura]]. Saméméhna dayeuh ieu kungsi ngaranna ''Hollandia'', tuluy ''Soekarnopura''. Dayeuh ieu ngabogaan lega wewengkon 9,4 km2 sarta pendudukna saloba 172.723 jiwa (2000). Dayeuh Jayapura ogé kungsi ngaranna [[''Port Numbay]]''.
{{stub}}
[[Kategori:Indonésia]]
 
[[br:Port Numbay]]
[[de:Jayapura]]
[[en:Jayapura]]
[[es:Jayapura]]
[[et:Jayapura]]
[[fi:Jayapura]]
[[fr:Jayapura]]
[[id:Kota Jayapura]]
[[ja:ジャヤプラ]]
[[ms:Jayapura]]
[[nl:Jayapura (stadsgemeente)]]
[[no:Jaya Pura]]
[[pl:Jayapura]]
[[ru:Джаяпура]]
[[sr:Џајапура]]
[[sv:Jayapura]]
12.294

éditan