Béda révisi "Beungkeut kovalén"

1 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ko:공유 결합
m (bot Ngarobih: ko:공유 결합)
[[it:Legame covalente]]
[[ja:共有結合]]
[[ko:공유결합공유 결합]]
[[mk:Ковалентна врска]]
[[nl:Covalente binding]]
21.468

éditan