Buka ménu utama

Parobahan

Taya parobahan ukuran ,  11 tahun yang lalu
m
ngaluyukeun data jeung nu ditulis ku Noorduyn
}}
 
Naskah ieu pohara gedé ajénna lantaran ngagambarkeun topografi pulo Jawa dina kira-kira abad ke-15. Leuwih ti 600450 ngaran tempat, gunung sarta walungan disebutkeun dina ieu naskah. Sawaréh ti ngaran-ngaran tempat kasebut masih dipaké nepi ka ayeuna
 
== Ringkesan Eusi Naskah ==
3.120

éditan