Béda révisi "1G"

36 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
Nambah bagian "Tempo Ogé"
m
(Nambah bagian "Tempo Ogé")
 
Salasahiji standar anu kaasup 1G nyaéta ''Nordic Mobile Telephone'' ([[NMT]]), nu digunakeun di nagara-nagara Éropah bagian kalér, [[Swis]], [[Walanda]], [[Éropah Wétan]] sarta [[Rusia]]. Standar-standar lianna diantarana ''Advanced Mobile Phone System'' ([[AMPS]]) nu digunakeun di [[Amérika Sarikat]], ''Total Access Communications System'' ([[TACS]]) di [[Inggris]], [[C-450]] di [[Jérman Kulon]], [[Portugal]] jeung [[Afrika Kidul]], [[Radiocom 2000]] di [[Perancis]], sarta [[RTMI]] di [[Italia]]. Di Jepang mah standar 1G téh leuwih ti hiji, nyaéta TZ-801, TZ-802, sarta TZ-803 anu dimekarkeun ku NTT, sedengkeun pasaingna nyaéta DDI ngagunakeun standar ''Japan Total Access Communications System'' (JTACS).
 
==Tempo ogé==
[[0G]]<br />
[[2G]]
 
==Tumbu kaluar==
3.120

éditan