Béda révisi "HIPERMAN"

Taya parobahan ukuran ,  13 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Kaca anyar: '''HIPERMAN''' (singketan tina kecap-kecap basa Inggris '''High Performance Radio Metropolitan Area Network''') nyaéta standar anu dijieun ku ''Broadband Radio Access Networks (BRAN) gr...)
 
 
[[cs:HiperMAN]]
[[en:HiperMANHIPERMAN]]
[[es:HiperMAN]]
[[fa:هایپرمن]]
3.120

éditan