Béda révisi "Carita Parahiyangan"

121 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
m (nambah tumbu ka en)
 
=== Rahiyang Sanjaya ===
Ieu naskah loba pisan nyaritakeun [[Sanjaya|Rahiyang Sanjaya]], anu méméh jeneng di Galuh boga ngaran Rakéyan Jambri.
 
=== Perang Bubat ===
Pamaké anonim