Béda révisi "HIPERMAN"

1.233 bita dipupus ,  13 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
HIPERMAN dimaksudkeun pikeun nyadiakeun layanan DSL tanpa kabel pitarubak dina wilayah géografis anu lega. Frékuénsi anu digunakeun ku ieu téknologi nyaéta pita frekuensi handapeun 11 GHz (umumna pita frekuensi 3.5 GHz). HIPERMAN bakal optimal lamun digunakeun pikeun jaringan [[packet switched]], sarta bisa digunakeun pikeun layanan tetep jeung bagerak (nomadik), hususna dina lingkungan padumukan jeung pakantoran nu leutik.
 
HIPERMAN will be an interoperable broadband fixed wireless access system operating at radio frequencies between 2 GHz and 11 GHz. The HIPERMAN standard is designed for Fixed Wireless Access provisioning to SMEs and residences using the basic MAC (DLC and CLs) of the IEEE 802.16-2001 standard. It has been developed in very close cooperation with IEEE 802.16, such that the HIPERMAN standard and a subset of the IEEE [[IEEE 802.16|802.16a-2003]] standard will interoperate seamlessly. HIPERMAN is capable of supporting [[Asynchronous Transfer Mode|ATM]], though the main focus is on [[Internet protocol suite|IP]] traffic. It offers various service categories, full [[Quality of Service]], fast connection control management, strong security, fast adaptation of coding, modulation and transmit power to propagation conditions and is capable of [[Non-line-of-sight propagation|non-line-of-sight operation]]. HIPERMAN enables both [[Point-to-multipoint communication (telecommunications)|PTMP]] and [[Mesh networking|Mesh network]] configurations. HIPERMAN also supports both FDD and TDD frequency allocations and H-FDD terminals. All this is achieved with a minimum number of options to simplify implementation and interoperability.
 
==Tempo ogé==
3.120

éditan