Béda révisi "Bisma"

Taya parobahan ukuran ,  12 tahun yang lalu
m
(Kaca anyar: {{TMH Infobox| | Image = Bheeshma oath by RRV.jpg | Caption = Bisma (katuhu) bersumpah moal nikah saumur hirupna. Lukisan karya Raja Ravi Varma. | Ngaran = Bisma | Devanagari = भीष...)
 
 
== Perang di Kurukshetra ==
[[BerkasGambar:Mahabharata2.jpg|left|thumb|300px|Kesabaran [[Kresna]] béak ku kituna manéhna hayang maéhan Bisma jeung leungeunnya sorangan, tapi dicegah ku [[Arjuna]].]]
{{ulin|Bhismaparwa}}
 
23.341

éditan