Béda révisi "Bisma"

Taya parobahan ukuran ,  12 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
| Katerangan = Bisma (katuhu) sumpah moal rék kawin saumur hirupna. Lukisan karya Raja Ravi Varma.
| Ngaran = Bisma
| DewanagariDevanagari = भीष्म; देवव्रत
| Ejahan_sansekerta = Bhīshma; Dévavrata
| Ngaran_lain = Déwabrata
3.120

éditan