Béda révisi "Carita Parahiyangan"

1 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
m
Mun dina basa Sunda kiwari, alihbasana kurang leuwih kieu,
 
:''Boga anak, Prebu Maharaja, lawasna jadi ratu tujuh taun, keuna ku kalawisaya, kabawa cilaka ku anakna, nu ngaranna Tohaan, ménta gedé pameulinapanumbasna. Urang réa asalna indit ka Jawa, da embung boga salaki di Sunda. Heug wae perang di Majapahit.''
 
===Prabu Surawisésa===
11.771

éditan