Béda révisi "Carita Parahiyangan"

4 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
m
Dina ieu naskah, Sanjaya kacaritakeun jago perang. Lian ti nu di pulo Jawa, Sanjaya ogé kungsi narajang wilayah-wilayah di [[Sumatra]], kayaning Malayu, [[Sriwijaya]], jeung [[Barus]], malah nepi ka wewengkon kakawasaan Cina.
 
=== [[Perang Bubat]] ===
Dina lebah nyaritakeun [[Prabu Maharaja]], anakna Aki Kolot, disebutkeun kieu
 
11.771

éditan