Rubakpita: Béda antarrépisi

1.489 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
Kaca anyar: '''Rubakpita''' (basa Inggris: ''bandwidth'') dina téknologi telekomunikasi nyaéta lega wewngkon frékuensi tinangtu atawa béda antara frékuensi panghandapna jeung fréku...
(Kaca anyar: '''Rubakpita''' (basa Inggris: ''bandwidth'') dina téknologi telekomunikasi nyaéta lega wewngkon frékuensi tinangtu atawa béda antara frékuensi panghandapna jeung fréku...)
(taya bédana)
3.120

éditan