Rubakpita: Béda antarrépisi

17 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
bot Nambih: id:Lebar pita
(Kaca anyar: '''Rubakpita''' (basa Inggris: ''bandwidth'') dina téknologi telekomunikasi nyaéta lega wewngkon frékuensi tinangtu atawa béda antara frékuensi panghandapna jeung fréku...)
 
m (bot Nambih: id:Lebar pita)
[[Kategori:Komunikasi data]]
[[Kategori:Pamrosésan sinyal]]
 
 
[[af:Bandwydte]]
[[he:רוחב פס]]
[[hu:Sávszélesség]]
[[id:Lebar pita]]
[[it:Larghezza di banda]]
[[ja:帯域幅]]
1.663

éditan