Béda révisi "Bisma"

5 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m
| Katerangan = Bisma (katuhu) sumpah moal rék kawin saumur hirupna. Lukisan karya Raja Ravi Varma.
| Ngaran = Bisma
| DevanagariDéwanagari = भीष्म; देवव्रत
| Ejahan_sansekertaÉjahan_sansakerta = Bhīshma; Dévavrata
| Ngaran_lainNgaran_séjén = Déwabrata
| Asal = [[Astinapura]], [[Karajaan Kuru]]
}}
3.120

éditan