Béda révisi "Kabupatén Sragén"

6 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
{{subst:PAGENAME}}
(Kaca anyar: {{dati2|nami='''Kabupatén Sragén''' |propinsi=Jawa Tengah |ibukota=Sragén |lega= --- km² / - Ha |pangeusi=+/- --- jiwa |kapadetan= |kacamatan= -- |kalurahan= --- désa, --- k...)
 
m ({{subst:PAGENAME}})
[[Kategori:Kabupatén di Indonésia|Sragén, Kabupatén]]
[[Kategori:Kabupatén di Jawa Tengah|Sragén, Kabupatén]]
[[Kategori:{{PAGENAME}}Kabupatén Sragén]]
16.163

éditan