Béda révisi "Obrolan:Tepas"

20 bita dipupus ,  12 tahun yang lalu
←Ngabatalkeun révisi 128746 ku 77.31.243.186 (Obrolan)
(←Ngabatalkeun révisi 128746 ku 77.31.243.186 (Obrolan))
[[Gambar:Conto.jpg]]==Little modification==
 
* It would be nice to unlock the home page once in a while to make edits.
7.441

éditan