Béda révisi "Sastra Sunda"

155 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
m
+
m (+)
'''Sastra Sunda''' nyaéta karya kesusastraan dina [[basa Sunda]] atawa ti wewengkon kabudayaan suku bangsa Sunda atawa di mana maranéhanana mikeun pangaruh anu luhung.
<!--{{hapus}}-->
 
==Kamekaran Sastra Sunda==
 
==Daptar Karya Sastra Sunda Petingan==
* [[babad]]
* [[Naskah]]
* [[Carita Pondok]]
 
[[id:Sastra Sunda]]
 
[[babad]]
12.294

éditan