Béda révisi "Urang Sunda"

20 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
|poptime=30-40 juta (itungan kasar sénsus 2000)
|popplace=[[Jawa Kulon]], [[Banten]], [[Jakarta]], [[Jawa Tengah]]
|langs=[[basa Sunda]] (kabagi kana sababaraha basa wewengkon), [[basa Indonésia|Indonésia]], [[basa Jawa|Jawa]]
|rels=[[Islam]], [[Kristen]], [[Sunda Wiwitan]]
|related=[[urang Jawa|Jawa]], [[Betawi]]
11.749

éditan