Béda révisi "Urang Sunda"

29 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
+ gambar
m
m (+ gambar)
{{ethnic group|
|group=Urang Sunda
|image=urangsunda[[Gambar:Urangsunda.png|300px|Urang Sunda]]
|poptime=30-an juta (itungan kasar tina sénsus 2000)
|popplace=[[Jawa Kulon]], [[Banten]], [[Jakarta]], [[Jawa Tengah]]
11.749

éditan