Béda révisi "Koréa Kidul"

6 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: gan:大韓民國
m (bot Nambih: gan:韓國)
m (bot Ngarobih: gan:大韓民國)
[[fy:Súd-Korea]]
[[ga:An Chóiré Theas]]
[[gan:國]]
[[gd:Coirea a Deas]]
[[gl:Corea do Sur - 한국]]
2.104

éditan