Béda révisi "Kampung Naga"

Taya parobahan ukuran ,  12 tahun yang lalu
 
==Adat==
Béda ti masarakat adat ilaharna, urang Kampung Naga mah campur jeung masarakat modéren, ngagem [[Islam]], tapi masih pengkuh miara adat karuhun. Dina hiji sisi masarakatna bisa narima kamodérenan kayaning ayana tipi, listrik, jeung sajabana, tapi dina sisi séjén maranéhna tetep nyepeng adat karuhunna (wangunan [[imah panggung]] tina anyaman [[awi]], hateup [[injuk]], miara leuweung, melak [[paré]] variétas lokal, jsb.). Numutkeun AhmadAhman Sya, pengkuhna masarakat Kampung Naga téh utamana mah dina hal taat hukum, gotong royong, jeung basajan (teu konsumtif).
 
Di antara upacara adat nu dilaksanakeun di Kampung Naga nyaéta
Pamaké anonim