Béda révisi "Kapuloan Sunda Leutik"

Taya parobahan ukuran ,  13 tahun yang lalu
m
mindahkeun Kapuloan Sunda Leutik ka Kapuloan Sunda Alit
m (robot Adding: es, fi, ja, ko, nl)
m (mindahkeun Kapuloan Sunda Leutik ka Kapuloan Sunda Alit)
11.693

éditan