Béda révisi "Kapuloan Sunda Leutik"

m
taya kamandang éditan
m (mindahkeun Kapuloan Sunda Leutik ka Kapuloan Sunda Alit)
m
[[Image:Sunda_Leutik.png|thumb|300px|right|Atlas Kapuloan Sunda Leutik]]
'''NusaKapuloan TenggaraSunda Alit''', atawa '''KapuloanNusa Sunda LeutikTenggara''' nyaéta sakumpulan [[pulo]] di [[Indonésia Wétan]]. Jeung [[Kapuloan Sunda Gedé]] di béh kulon, kapuloan ieu ngabentuk [[Kapuloan Sunda]].
 
==Pamaréntahan==
Kapuloan Sunda LeutikAlit kabagi kana propinsi-propinsi [[Indonésia]] ([[Bali]], [[Nusa Tenggara Kulon]], jeung [[Nusa Tenggara Wétan]]) jeung nagara merdika [[Timor Wétan]].
 
==Daptar parsial==
11.693

éditan