Béda révisi "Kapuloan Sunda Leutik"

m
taya kamandang éditan
m
m
[[Image:Sunda_Leutik.png|thumb|300px|right|Atlas Kapuloan Sunda LeutikAlit]]
'''Kapuloan Sunda Alit''' atawa '''Nusa Tenggara''' nyaéta sakumpulan [[pulo]] di [[Indonésia Wétan]]. Jeung [[Kapuloan Sunda Gedé]] di béh kulon, kapuloan ieu ngabentuk [[Kapuloan Sunda]].
 
11.694

éditan