Béda révisi "Nu (kana)"

17 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Nambih: it:Nu (kana)
m (Bot: Ngaganti ぬ_教科書体.png ku Japanese_Hiragana_kyokashotai_NU.png)
m (bot Nambih: it:Nu (kana))
[[fi:Nu (kana)]]
[[fr:ぬ]]
[[it:Nu (kana)]]
[[ja:ぬ]]
[[pt:Nu (kana)]]
1.409

éditan