Béda révisi "Transformasi Fourier"

8 bita dipupus ,  11 tahun yang lalu
m
(nuluykeun hanca)
Lamun x(t) mangrupakeun hiji sinyal non-periodik. Mangka transformasi Fourier x(t), anu dilambangkeun ku <math>\mathcal{F}</math>, didefinisikeun ku
 
:<math>X(\omega) = <math>\mathcal{F}\{x(t)\}.\,</math> = \int \limits _{-\infty}^{\infty} x(t)\ e^{-j \omega t}\,dt, </math>
 
 
==Catetan==
3.120

éditan