Béda révisi "1579"

12 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Nambih: vo:1579
m (Malikkeun éditan 222.124.83.114, diganti deui ka vérsi ahir ku AlleborgoBot)
m (bot Nambih: vo:1579)
[[vec:1579]]
[[vls:1579]]
[[vo:1579]]
[[zh:1579年]]
[[zh-yue:1579年]]
16.163

éditan