Low-pass filter: Béda antarrépisi

64 bita dipupus ,  14 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Kaca anyar: '''Low pass filter''' (LPF) idéal nyaéta filter nu mibanda fungsi transfer atawa réspon frékuénsi: <math>H(\omega)</math>, <math>H_LP...)
 
mTidak ada ringkasan suntingan
<math>H(\omega)</math>,
 
<math> H_HPF (\omega) = \begin{cases} e^{-j \omega t_d}, & | \omega | > \omega_c \\ 0, & otherwise \end{cases}</math>
<math>H_LPF(\delta) = \left\{\begin{matrix}
/e^{-j\omega t_d}, & \mbox{pikeun } |\omega| < \omega_c \\
0, & \mbox{pikeun } frékuénsi radian lianna \end{matrix}\right.</math>
 
Amplitudo jeung fase <math>H_LPF(\omega)</math> digambarkeun saperti di handap ieu:
==Réspon impuls tina LPF==
 
[[Réspon impilsimpuls]] tina LPF idéal bisa kapanggih ku cara nerapkeun kabalikan [[transformasi Fourier]] kana persamaan nu aya di luhur, sarta ngahasilkeun:
 
<math>Asupkeun rumus di dieu</math>
3.120

éditan