Low-pass filter: Béda antarrépisi

7 bita dipupus ,  14 tahun yang lalu
←Ngabatalkeun révisi 136843 ku Hadiyana (Obrolan)
(Ngarengsekeun ieu artikel)
(←Ngabatalkeun révisi 136843 ku Hadiyana (Obrolan))
<math>H(\omega)</math>,
 
<math> H_HPF (\omega) = \begin{cases} e^{-j \omega t_d}, & pikeun | \omega | \ge \omega_c \\ 0, & pikeun frékuénsifrekuensi radian lianna \end{cases}</math>
 
Amplitudo jeung fase <math>H_LPF(\omega)</math> digambarkeun saperti di handap ieu:
#Hsu, Hwei P., Schaum's Outline of Theory and Problems of Analog and Digital Communications, McGraw Hill, 1993
 
{{stub}}
[[Kategori:Pamrosésan Sinyal]]
[[Kategori:Dasar-dasar Telekomunikasi]]
3.120

éditan