Low-pass filter: Béda antarrépisi

28 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
'''Low pass filter''' (LPF) idéal nyaéta [[Filter (pamrosésan sinyal)|filter]] nu mibanda fungsi transfer atawa [[Téori sistem LTI#Réspon frékuénsi|réspon frékuénsi]]:
 
<math>H(\omega)</math>,
3.120

éditan