Low-pass filter: Béda antarrépisi

37 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
→‎Réspon impuls tina LPF: ngarengsekeun ieu artikel
mTidak ada ringkasan suntingan
(→‎Réspon impuls tina LPF: ngarengsekeun ieu artikel)
[[Réspon impuls]] tina LPF idéal bisa kapanggih ku cara nerapkeun kabalikan [[transformasi Fourier]] kana persamaan nu aya di luhur, sarta ngahasilkeun:
 
:<math>Asupkeunh_LPF rumus(t) di= dieu\frac{\sin \omega_c (t - t_d)}{\pi (t - t_d)}.</math>
 
Gambaran respon impuls tina LPF bisa ditingali saperti kieu:
3.120

éditan