Low-pass filter: Béda antarrépisi

8 bita dipupus ,  14 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(→‎Réspon impuls tina LPF: ngarengsekeun ieu artikel)
mTidak ada ringkasan suntingan
<math>H(\omega)</math>,
 
<math> H_HPFH (\omega) = \begin{cases} e^{-j \omega t_d}, & pikeun | \omega | \ge \omega_c \\ 0, & pikeun \omega lianna \end{cases}</math>
 
Amplitudo jeung fase <math>H_LPF(\omega)</math> digambarkeun saperti di handap ieu:
[[Réspon impuls]] tina LPF idéal bisa kapanggih ku cara nerapkeun kabalikan [[transformasi Fourier]] kana persamaan nu aya di luhur, sarta ngahasilkeun:
 
:<math>h_LPFh (t) = \frac{\sin \omega_c (t - t_d)}{\pi (t - t_d)}.</math>
 
Gambaran respon impuls tina LPF bisa ditingali saperti kieu:
3.120

éditan