Low-pass filter: Béda antarrépisi

5 bita dipupus ,  14 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
Amplitudo jeung fase <math>H(\omega)</math> digambarkeun saperti di handap ieu:
 
[[Gambar:FrekuensiLow-pass Respon LPFfilter.jpg|thumb|center|250px|Réspon frékuénsi LPF]]
 
LPF idéal ngaliwatkeun sakabéh komponén sinyal asupan nu frékuénsi radinna di sahandapeun <math>\omega_c</math> tanpa distorsi; <math>\omega_c</math> disebut frékuénsi pamotong (cutoff frequency). Sakabéh komponén sinyal saluhureun <math>\omega_c</math> ditolak.
3.120

éditan